Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se
Borevković i Vuco kažnjeni s po jednom utakmicom

Odluke Disciplinske komisije HNS-a

Borevković i Vuco kažnjeni s po jednom utakmicom

 • Parovi
 • Rezultati
 • Ljestvica

Hrvatski Telekom Prva liga, 0. kolo

Pogledaj detaljnije

Disciplinska komisija HNS-a na osnovu ovlaštenja Izvršnog odbora HNS-a donijela je odluke o kaznama za prekršaje na utakmicama 4. - 6. kola Hrvatski telekom Prve lige.

23.08.2017. 14:54

Igrači NK Rudeš, Toni Borevković i Vilibald Vuco, koji su isključeni zbog dvije opomene na utakmici 6. kola Rudeš-Hajduk kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja i novčanim kaznama u iznosu od po 3.000 kuna.

Zbog paljenja veće količine pirotehničkih naprava i bacanja u ograđeni dio igrališta od strane navijačkih skupina oba kluba na utakmici 4. kola Dinamo-Hajduk te prekršaja iz članka 88. DP HNS-a od strane navijačke skupine BBB, GNK Dinamo je kažnjen novčanom kaznom od 18.000 kuna, a HNK Hajduk iznosom od 10.000 kuna.

HNK Rijeka mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog otvorenog plamena na tribini (zapaljen transparent) na utakmici 5. kola Rijeka-Dinamo, a istim iznosom kažnjen je i HNK Hajduk zbog paljenja baklji na sjevernoj tribini stadiona na utakmici Hajduk-Slaven Belupo.

Na utakmicama 6. kola upotreba zapaljivih pirotehničkih naprava evidentirana je od strane navijačke skupne BBB na utakmici Dinamo-Slaven Belupo i navijačke skupine Torcida na utakmici Rudeš-Hajduk. GNK Dinamo kažnjen je iznosom od 7.000 kuna, a HNK Hajduk s 5.000 kuna.

Zbog kašnjenja u pripremi izlaska momčadi na teren pred utakmicu Istra 1961-Cibalia u odnosu na predviđenu satnicu prema odbrojavanju, HNK Cibalia izrečeno je upozorenje.

 

Ivan Jurilj, trener pionirske momčadi NK Zagreb, zbog učestalog prigovaranja na odluke suca na utakmici 2. kola Prve HNL-pioniri Zagreb-Hajduk kažnjen je ukorom.

Luka Alavanja, kadet HNK Cibalia, zbog isključenja na utakmici 2. kola Prve HNL-kadeti Sesvete-Cibalia kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja.

Još vijesti

 • Protiv Nigerije odlično, protiv Argentine premašiti sebe

  20.06.2018.

  Protiv Nigerije odlično, protiv Argentine premašiti sebe

  Mjesto u Airbusu 320 po imenu Dubrovnik za Kalinjingrad i natrag našla su i četvorica zaposlenika HNS-a iz strogo stručne domene: Vatroslav Mihačić ravnatelj je Nogometne akademije, Sreten Ćuk glavni...

 • Pravi zalet za prave stvari

  18.06.2018.

  Pravi zalet za prave stvari

  O prvom SP-nastupu nacionalne jedanaestorice i 2:0 protiv Nigerije govori jedanaest članova Izvršnog odbora HNS-a, ministri u vladi premijera Davora Šukera. Oni su se iz Kalinjingrada vratili kući...

 • Bravo publika, bravo Hrvatska

  17.06.2018.

  Bravo publika, bravo Hrvatska

  Kažu da se za Kalinjingrad poslije Drugog svjetskog rata baš nimalo nisu zanimali prvi susjedi Poljaci i Litavci, jesu nešto udaljeniji Rusi svjesni sjajnog strateškog položaja i činjenice da se na...

 • Dragan Primorac: "Zar glava nije važnija od noge?"

  16.06.2018.

  Dragan Primorac: "Zar glava nije važnija od noge?"

  Specifičan je grad u kojem ove subote Hrvatska igra 17. utakmicu na svojem petom svjetskom prvenstvu. Ruska enklava Kalinjingrad nalazi se sa sjeverne strane Poljske (383 kilometara od Varšave) te...

Ljestvica

1.Dinamo000
2.Gorica000
3.Hajduk000
4.Inter-Zaprešić000
5.Istra 1961000
6.Lokomotiva000
7.Osijek000
8.Rijeka000
9.Rudeš000
10.Slaven Belupo000